X

Personellerin pandemide aldığı önlemler nelerdir?

Personellerin pandemide aldığı önlemler nelerdir?

Tüm çalışanlarımız salgın ve hijyen konusunda özel eğitim almıştır. Personelimiz size hizmet ederken, yerine ve hizmete göre maske eldiven veya yüz siperliği gibi koruyucu malzemeleri kullanmaktadır. Tüm personel alanlarımızda, genel kullanım alanlarında olduğu gibi hijyen standartları ve uygulamaları aynı şekilde ve titizlikte yapılmaktadır. İşletmelerimizin tümünde gıda üretim ve mutfak alanlarında hijyen bariyerleri sterilizasyon cihazları, el ve vücut hijyeni için gerekli alet ve ekipmanlar bulundurulmaktadır. Mutfakla ilişkili alanların, mutfakta kullanılan her türlü ekipmanların, tezgah ve saklama alanlarının temizlik ve hijyeni düzenli olarak sağlanmaktadır.

Tümünü Görüntüle